Монтаж промислових та декоративних підлог торгової марки MAPEI

     Компанія "Гравіт Україна" пропонує послуги якісного монтажу промислових та декоративних цементних, поліуретанових, а також епоксидних​ підлог торгової марки MAPEI.
     Використання полімерних та цементних систем для підлог, стало усталеною практикою у світі будівництва. Вони не тільки адаптувались в промисловому та комерційному секторах будівництва, вони також використовуються в приватному будівництві та для інженерного облаштування вулиць, а також можуть застосовуватися в різний спосіб, відповідно до навколишнього середовища: від високостійких систем для промисловості до лікарень та супермаркетів, а також в цивільних сферах для громадського і приватного секторів, таких як виставкові зали, магазини та житлові приміщення.
     Компанія MAPEI розробила ряд найсучасніших систем для сектору безшовних підлогових покриттів, і в залежності від індивідуальних вимог клієнтів, вона пропонує практичні, ефективні системи, які можна встановлювати дуже швидко, з наданням безперечних переваг з точки зору функціональності, міцності, довговічності та естетики.

     Ці системи включають різні рішення від Mapefloor System - повного спектру систем на основі смол, і Ultratop System - спеціальні системи на цементній основі, обидві з яких можуть бути використані для створення поверхонь які завжди відповідають специфічним вимогам кінцевого користувача щодо гігієни, здатності до тривалої експлуатації, творчості, ексклюзивності, комфорту та стійкості у різних умовах.
     Діапазон безшовних підлог MAPEI складається з широкого спектру рішень, які можна підібрати відповідно до типу нанесення, товщини підлогового покриття і сформульованих вимог, та використовується з безмежним діапазоном  кольорів, відтінків та візерунків для створення не тільки унікальних поверхонь, але також ідеально відповідає вимогам кінцевого користувача.